Uw Hulp

The Golden Gloves is een amateur boksvereniging. Bestuur en trainers zetten  zich belangeloos in, om de club naar een hoger plan te tillen. Onze inkomsten  bestaan voor een aanzienlijk deel uit bijdragen van sponsors.  Alle sponsorinkomsten komen direct ten goede van de boksers van The Golden Gloves doormiddel van bijvoorbeeld wedstrijdkleding, trainings benodigdheden en bijdrage aan buitenlandse wedstrijden en toernooien. Wij hebben uw hulp dan ook hard nodig!

Tegenprestatie

Voor wat hoort wat! Als dank voor uw hulp bieden wij u een boksclinic voor 16  personen aan in onze boksschool. Leuk als bedrijfsuitje of gewoon een activiteit  met vrienden. Spelenderwijs worden alle beginselen van de bokssport  doorgenomen. En dit onder begeleiding van een trainer en een A-klasse bokser.

Daarnaast bieden wij een vermelding met link op onze website en nodigen wij u – en drie van uw gasten – uit voor geheel verzorgde  middag tijdens ons boksgala in Eindhoven (twee maal per jaar).

Contact

Is  een  sponsorschap  mogelijk  iets  voor  u?  Neem  dan voor  een  vrijblijvend  gesprek contact met ons op via het contact formulier op deze website. Wij  nemen  dan  zo   spoedig  mogelijk  contact  met  u  op.

Sponsoren

demoelenleenders
De Moel – Leenders advocaten
WWW.EINDHOVENADVOCATEN.NL

Sportvision

logo
NIKKO

Foto Credit: PIEK TV