Succesvol weekend Eindhovense boksers

Rijswijk/Bensheim (DE) – Met maar liefst 7 boksers was THE GOLDEN GLOVES dit weekend afgereisd naar het Duitse Bensheim en Rijswijk in Zuid-Holland.

Op het Duitse damestoernooi was ERIN DEKKERS na een minuut boksen al klaar. Ze bewerkte haar tegenstander zodanig dat de volgende tegenstander een dag later weinig zin had om nog tegen Erin te boksen. Een gouden medaille was er voor Erin Dekkers.

Ook ALICIA HOLZKEN won dit weekend twee hoogstaande wedstrijden tegen absolute toppers en mag de zoveelste gouden plak aan haar uitgebreide collectie sportprijzen toevoegen.

En dan onze ijzervreter AMY HOLZKEN. Ons jong talent met het hart van een leeuwin verloor helaas nipt op punten.

In Rijswijk maakte LUCA BAATS zijn debuut als wedstrijdbokser. En dat deed hij zoals we dat bij de Golden Gloves graag zien. Na twee zuivere rechtse directes vol op het gelaat van zijn opponent maakte de ringarts een einde aan de ongelijke partij.

Benjamin SVEN CUPPEN was wederom de sterkste nadat hij het afgelopen jaar al twee keer eerder tegen deze zelfde tegenstander had gebokst. In de derde ronde liet Sven zien dat hij naast technisch boksen ook kan knokken.

Helaas moeten FELICIA VAN LIESHOUT en JEWEL WILSON nog even wachten op hun debuut. Jammer genoeg waren er voor hun geen tegenstanders beschikbaar.

Felicitaties voor alle boksers!
Bestuur & trainers