Uw Hulp

The Golden Gloves is een boksvereniging. Bestuur en trainers zetten zich belangeloos in, om de club naar een hoger plan te tillen. Onze inkomsten bestaan voor een aanzienlijk deel uit bijdragen van sponsors. Alle sponsorinkomsten komen direct ten goede aan de boksers van The Golden Gloves. Daarbij kun je denken aan wedstrijdkleding, boksmaterialen en een bijdrage aan buitenlandse wedstrijden en toernooien. Wij hebben uw hulp dan ook hard nodig!

Tegenprestatie

Voor wat hoort wat! Als dank voor uw hulp bieden wij u een boksclinic voor aan in onze boksschool. Leuk als bedrijfsuitje of gewoon een activiteit met vrienden. Spelenderwijs worden alle beginselen van de bokssport doorgenomen. En dit onder begeleiding van een trainer en een A-klasse bokser.

Daarnaast bieden wij een vermelding met link op onze website en nodigen wij u en uw gasten uit voor geheel verzorgde dag tijdens de Eindhoven Box Cup.

Contact

Is een sponsorschap mogelijk iets voor u? Neem dan voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op via het contactformulier op deze website.

Sponsoren

Sportvision

SaesExpress

Foto Credit: PIEK TV