Koster en Cuppen in actie voor Nederland

Muhlhausen – De boksers Aito Köster en Sven Cuppen van The Golden Gloves Eindhoven hebben zaterdag 19 november een uistekende prestatie neergezet tijdens de interland Duitsland – Nederland in de Duitse deelstaat Thuringen.

Sven Cuppen maakte als jongste lid van het Nederlandse Team een goede indruk door tegen de lange A klasse Colin Ostman een onbeslist te boksen in een partij die door het merendeel van de toeschouwers in het voordeel van Cuppen werd gezien. Een uitstekende ervaring voor de talentvolle jongeling in zijn eerste internationale wedstrijd!

Aito Köster stond als team captain in de ring en maakte deze status als Nederlands kampioen meer dan waar. in een goede partij, waarin hij het zichzelf af en toe toch nog te moeilijk maakt, wint Köster duidelijk met 3-0. Bij de afsluiting van de avond wordt de prestatie van Köster nog eens beloont met de prijs voor beste bokser van de avond!

Veel dank gaat uit naar boksvereniging Assen en Arold Klouwen voor de coördinatie en Boxverband Thuringen en Box Club Muhlhausen voor de organisatie!