Uitstekende prestaties Cuppen, Holzken en Dekkers op Junior Bep

Rotterdam – De drie jeugdboksers van The Golden Gloves hebben een uitstekende prestatie neergezet tijdens de Junior Bep van Klaveren memorial in de Maassilo in Rotterdam. Dekkers en Cuppen winnen met 3-0, Holzkens partij wordt gestaakt in de 2e ronde zonder uitslag.

Erin Dekkers bokst een partij tegen Nikita Korner van RBV Crooswijk, welke een gewichtsklasse hoger uitkomt. Dekkers is hier niet van onder de indruk en laat zich vanaf het begin van de wedstrijd gelden met snelle combinaties. Duidelijk de sterkere krijgt Erin vanuit de scheidsrechter de opdracht het rustig aan te doen. Een uitstekende partij en 3-0 overwinning voor Erin Dekkers.

Dekkers Wint

De tweede partij is voor Sven Cuppen die het opneemt tegen Staz Broekhoven uit Assen. Sven domineert de partij vanaf de start een ook Sven krijgt de opdracht gas terug te nemen. Cuppen bokst technisch zeer bekeken en is duidelijk verder dan zijn leeftijdsgenoten. Ook een dikverdiende 3-0 overwinning voor Sven!

cuppen wint

Als derde komt Amy Holzken in de ring die haar debuut maakt voor The Golden Gloves tegen Josefien Betist (RBV Crooswijk). Amy, twee koppen kleiner dan haar tegenstander, kan weinig anders dan proberen dichtbij te komen en vanuit de korte afstand treffers te maken, dit doet ze dan ook uitstekend! In de eerste ronde krijgen beide boksers een vermaning van de scheidsrechter dat het er te hard aan toe gaat, om dezelfde reden wordt de wedstrijd helaas gestaakt in de 2e ronde. Erg jammer voor beide boksers, gelukkig hebben de boksers achteraf nog even een sportieve sparring kunnen afwerken onder toeziend oog van de trainers.

Alle drie de jeugdboksers weer uitstekend gepresteerd en op naar de volgende!